• Kellot
 • Asiakaspalvelu
 • Varmat maksutavat
 • Meillä maksat turvallisesti

  Laatukellot.fi-verkkokauppamme käytäntönä on veloittaa maksu vasta kun voimme varmistaa että tilaamasi kello/kellot voidaan toimittaa luvatussa ajassa.
  Voit maksaa ostosi laskulla jopa 5000 €:n saakka sekä osamaksulla jopa 3000 €:n saakka.
  Luottokorttimaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme vahvistuksen maksusuorituksen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseesi. Pidätämme oikeuden ev. virheellisiä tietoja verkkokäyttöliittymässämme koskien kuvausta, kuvaa, saatavuutta, hintoja ja mahdollisia hinnankorotuksia tilaustuotteissa, joihin emme voi vaikuttaa.

  SUORA PANKKIMAKSU TRUSTLY-PALVELULLA

  Tee ostoksia ja maksa suoraan pankkitililtäsi.
  Toimi näin::
  1. Valitse Trustly maksutavaksi kassalla.
  2. Valitse käyttämäsi pankki ja tunnistaudu sitten pankkitunnuksilla tai turvakoodilla turvallisen ja salatun yhteyden kautta.
  3. Valitse sitten, miltä tililtä haluat maksaa ja vahvista maksu.
  4. Ostosumma veloitetaan suoraan annetulta tililtä ja tilausvahvistus lähetetään.

  MAKSU KORTILLA

  Kortilla maksaminen tapahtuu järjestelmässä, joka täyttää PCI-DSS-turvallisuusstandardin vaatimukset.
  Kun haluat tietoa maksuistasi, ota yhteyttä Qliroon. Löydät yhteystiedot osoitteesta https://www.qliro.com/
  Voit valita, haluatko maksaa koko tilauksen heti maksu- tai luottokortilla. Hyväksymme tällä hetkellä VISA- ja Mastercard-kortit. Emme veloita korttimaksua. Maksukumppanimme Qliro käsittelee luottokorttimaksut ja takaa nopean ja luotettavan maksamisen.
  Lisäturvallisuutta varten käytämme 3D-Securea, joka on globaali VISAn ja Mastercardin käyttämä turvallisuusstandardi internet-maksamista varten.
  Toimi näin:
  1. Valitse luottokortti maksutavaksi kassalla. Sinut yhdistetään nyt Qliron turvalliselle maksupalvelimelle.
  2. Valitse luottokortin tyyppi, anna kortin numero, voimassaoloaika, kortin turvakoodi (CVV) sekä kortinhaltijan nimi. Huomaa, että käyttäessäsi e-korttia voimassaoloajan tulee olla vähintään kaksi kuukautta.
  3. Suoritamme tarkastuksen varmistaaksemme, että kortin tiedot täsmäävät ja että kate riittää ostoa varten.
  4. Ostosumma varataan ensin tililtäsi.
  5. Varattu summa siirretään ”liikkeelle”, kun tuotteet lähetetään varastosta. Jos tilaus jaetaan useaan toimitukseen, summa siirretään, kun viimeinen toimitus lähetetään.

  QLIRO-LASKU

  Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Lasku lähetetään sähköpostitse oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 Euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.
  Jos ostat laskulla, varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi 14 päivän luoton.
  Katso lisätietoja Qliron ehdoista napsauttamalla tästä

  QLIRO-TILI JA OSAMAKSU

  Kun valitset osamaksun, saat heti tiedon, onko hakemuksesi hyväksytty ja voit tehdä ostoksesi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit palata takaisin ja valita toisen maksutavan.
  Sinulla voi olla yksi tai useampia samanaikaisia osamaksuostoja. Qliro yhdistää ne yhteen kuukausilaskuun, joka lähetetään sähköpostitse jokaisen kuukauden puolivälissä. Voit milloin tahansa osamaksuajan aikana maksaa koko jäljellä olevan velkasi.
  Qliron erämaksu ehdot
  Maksutapa 6 kk 12 kk 24 kk 36 kk Tili*
  Käsittelymaksu 5 EUR 5 EUR 5 EUR 5 EUR 0,01 %*
  Luottokorko(kiinteä) 14,95% 14,95% 14,95 % 14,95 % 20%
  Esimerkki 1000 euron ostoksesta
  Todellinen vuosikorko 18,02% 17,11% 16,16% 16,42% 25,17%
  Maksu kuukaudessa 174 EUR 90 EUR 48 EUR 35 EUR 94 EUR
  Kokonaiskulut 1049 EUR 1088 EUR 1168 EUR 1252 EUR 1126 EUR

  *Tili: Koskee maksua 12 kuukauden aikana
  *0,01 %: päivässä myönnetyn luoton määrästä

  Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.
  Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.
  Täydelliset ehdot: Qliron täydelliset ehdot tilille ja osamaksulle löydät täältä.
  Katso myös  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot.

  QLIRON ”OSTA NYT, MAKSA MYÖHEMMIN”

  Osta nyt – maksa myöhemmin
  Korko 0 %
  Järjestelypalkkio 5 EUR
  Ei muita kuluja.
  Lasku lähetetään sähköpostilla kampanjakuukauden puolivälissä
  Maksun myöhästyessä lähetetään muistutus, ja se sisältää 5 Euro myöhästymismaksun sekä viivästyskoron 7 % + voimassa olevan viitekoron. Jos maksu myöhästyy edelleen, lisäksi tulevat lainmukaiset perintäkulut.
  Oston yhteydessä varaamme oikeuden tarkastaa luottotietosi Qliro AB:n kautta. Henkilötietojesi kerääminen ja käsittely sekä luottotietojen tarkastus on tarpeen, jotta voimme käsitellä haluamasi luoton.
  Täydelliset ehdot: Qliron täydelliset kampanjaehdot löydät täältä.
  Katso myös Vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot..

  Panksiirto

  Pankkisiirtomaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiosoitteeseesi.