• Kellot
 • Asiakaspalvelu
 • Varmat maksutavat
 • Meillä maksat turvallisesti

  Laatukellot.fi-verkkokauppamme käytäntönä on veloittaa maksu vasta kun voimme varmistaa että tilaamasi kello/kellot voidaan toimittaa luvatussa ajassa.

  Luottokorttimaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme vahvistuksen maksusuorituksen vastaanottamisesta sähköpostiosoitteeseesi.

  Maksu pankki- tai luottokortilla
  Visa MasterCard
  Meillä voit maksaa seuraavilla pankki- tai luottokorteilla:
  Collectorin osamaksukampanjat
  Tarjoamme yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa osamaksukampanjoita. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

  Osamaksukampanjat
  Kampanja 3 kk
  12 kk
  24 kk
  36 kk
  Korko: 0% 0% 9,95% 9,95%
  Maksuja: 3 kpl
  12 kpl
  24 kpl
  36 kpl
  Avausmaksu: 19.95 € 24,95 €
  29,95 €
  39,95 €
  Laskutusmaksu: 2,95 €
  2,95 € 2,95 € 2,95 €
  Avausmaksu veloitetaan ensimmäisessä laskussa.

  Täydelliset osamaksuehdot alla olevasta linkistä:
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

  Collector Lasku enintään € 5 000
  Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Yleiset lasku- ja tililuottoehdot. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 2,95 euroa.

  Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,2 prosenttia vuodessa.

  Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

  Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

  Maksun palautus
  Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collector.fi tai soita numeroon 09 3158 9947. Voit myös vierailla Collectorin sivuilla osoitteessa https://www.collector.fi.
  Collector Osamaksu enintään € 5000
  Tarjoamme yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa osamaksukampanjoita. Kun valitsette maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun jonka eräpäivä on ostohetkestä seuraavan kuukauden viimeinen päivä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jatkaaksesi osamaksua, Teidän tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä.

  Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

  Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

  Täydelliset osamaksuehdot alla olevasta linkistä:
  Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
  Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

  Panksiirto
  Pankkisiirtomaksut tarkistetaan manuaalisesti, minkä jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiosoitteeseesi.


  Pidätämme oikeuden tilaustuotteita koskeviin virheellisiin selostuksiin, kuviin, saatavuuksiin, hintoihin sekä mahdollisiin hintakorostuksiin.