• Kellot
 • Asiakaspalvelu
 • Palautukset ja vaihdot
 • PALAUTUKSET & VAIHDOT

  Meillä voit palauttaa kellosi tai vaihtaa sen toiseen malliin 90 päivän ajan toimituksesta. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä niin lähetämme sinulle palautuskuoren. Palautuksen/vaihdon yhteydessä perimme 10 euron rahtikulun. Jos lähettämäämme pakettia ei noudeta, joudumme veloittamaan 20 euron rahti- sekä käsittelykustannuksen. Tämä maksu jää laskuusi, tai veloitetaan palautuksen käsittelyn jälkeen jäänestä loppusummasta.Halutessasi lisätietoja palautuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisätietoa palautussuojasta etämyyntilakia koskien löydät Kuluttajaviranomaiselta.

  Halutessasi lisätietoja palautuksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lisätietoa palautussuojasta etämyyntilakia koskien löydät Kuluttajaviranomaiselta.

  MITÄ TULEE OTTAA HUOMIOON

  Jotta voimme hyväksyä palautuksen tai vaihtaa kellon, tulee käydä ilmi, että kelloa ei ole lyhennetty, kellossa ei ole käytön jälkiä ja että tallella on kaikki kellon mukana tulevat lisäosat, kuten laatikko, käyttöopas, suojaetiketit ja työkalut.

  Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteen palautuksesta!


  Palvelujemme sopimaton, järjestelmällinen tai tarkoituksellinen käyttö koskien, mutta ei rajoittuen, avointa kauppaa, vaihtoa, palautusta, vahinkosuojaa, peruutusta, tilausta, suojaa, takuuta, reklamaatiota, tiedustelua, kauppaa tai arviointia, voidaan hylätä, estää, ilmoittaa poliisille tai jättää huomiotta, mikäli se tapahtuu epärehellisessä tarkoituksessa.