• Kellot
 • Asiakaspalvelu
 • Vähintään 2 vuoden takuu
 • Aina takuu

  Kellovalmistajasta ja kellosarjasta riippuen tarjoamme kahta erilaista takuuta; kellovalmistajien virallista kansainvälistä takuuta sekä Laatukellot.fi:n omaa 12-24 kuukauden takuuta. Takuumuoto on mainittu jokaisen valikoimaamme kuuluvan kellon tuotetiedoissa. Kaikilla erikoiskelloilla on virallinen kansainvälinen takuu.

  Virallinen kansainvälinen takuu

  Kellon toimittaa yhteistyökumppaninamme toimiva valtuutettu jälleenmyyjä, joka myöntää kellolle voimassaolevan takuun. Virallisen kansainvälisen takuun ansiosta voitte jättää kellon mille tahansa valtuutetulle jälleenmyyjälle Ruotsissa ja muissa maissa. Virallinen takuu on yleensä voimassa 24 kuukautta tai kauemmin.

  Laatukellot.fi:n 12-24 kuukauden vahinkosuojatakuu

  Niille kelloille, jotka eivät kuulu valmistajan virallisen takuun piiriin, tarjoamme 12 tai 24 kuukauden myyntitakuun. Takuuaika on mainittu jokaisen tuotteen kohdalla. Lue lisää ja Ota yhteyttä mikäli haluat jättää/lähettää meille viallisen kellon.

  Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet.

  Huomaathan, ettei takuu kata:
  - vaurioita joiden syynä on virheellinen hoito, huolimattomuus, vääränlainen käyttö tai muut vauriot jotka eivät johdu materiaali- tai valmistusvirheistä.
  - vaurioita, jotka ovat aiheutuneet muun kuin valtuutetun jälleenmyyjän (virallinen kansainvälinen takuu) tai oman korjauspisteemme (Laatukellot.fi:n valmistus- ja materiaalitakuu) korjaustoimenpiteistä.
  - vaurioita kellon ulkopinnoilla tai lasissa.
  - vaurioita nahkarannekkeessa, muovirannekkeessa, kiinnityslenkeissä ja niiden ulkopinnoilla tai kellon pinnassa.
  - ei-vesitiiviiden kellojen kosteusvaurioita (vesitiivis = 10 ATM, 100M).
  - jos sarjanumero on muutettu tai poistettu.
  - Huomaa, että korjattavaksi jätettävän kellon mukana on oltava alkuperäinen takuutodistus.


  Palvelujemme sopimaton, järjestelmällinen tai tarkoituksellinen käyttö koskien, mutta ei rajoittuen, avointa kauppaa, vaihtoa, palautusta, vahinkosuojaa, peruutusta, tilausta, suojaa, takuuta, reklamaatiota, tiedustelua, kauppaa tai arviointia, voidaan hylätä, estää, ilmoittaa poliisille tai jättää huomiotta, mikäli se tapahtuu epärehellisessä tarkoituksessa.