• Kellot
  • Asiakaspalvelu
  • Laatukellot Protection
  • Vahinkoturva - Ainutlaatuinen Suoja Kellollesi

    Vahinkoturvamme kattaa sen, mitä takuu ei. Kohtuullista korvausta vastaan tarjoamme kellollesi ainutlaatuisen suojan kattaen:

    Vahingon tyyppi
    Suunnittelu-, materiaali- ja valmistusvirheet
    Rikkinäinen tai toimimaton kellonkoneisto
    Vahingot kellonkuoressa, soljessa, rannekepaloissa, vetonupissa, kellotaulussa jne.
    Rikkoutuneet tai naarmuuntuneet kellolasit
    Isku- ja puristusvauriot
    Iskujen ja tärinän aiheuttamat vauriot
    Putoamis- ja naarmuvauriot
    Väärä käsittely
    Vesi- ja kosteusvauriot (vähintään 5 ATM)
    Perustakuu
    Vahinkoturva


    Mitä teet, jos sattuu vahinko?

    Ota meihin yhteyttä ja kerro vahingosta, niin lähetämme sinulle rahtikirjan. Toimitus on ilmainen ja täysin vakuutettu. Me korjaamme tai vaihdamme kellonne riippuen vahingon laadusta. Korjaamme, korvaamme tai vaihdamme kellosi vaurioiden tyypistä riippuen maksutta. Huollon suorittavat pätevät kellosepät, joilla on monen vuoden kokemus.

    Mitä laajennettu takuumme vahinkoturva ei kata?

    Laajennettu takuu kattaa useimmat asiat muutamalla varauksella. Laajennettu takuu kattaa vain ne kellon osat, jotka lähetetään meille korjattavaksi, joten emme vaihda esim. timantteja tai kultaisia hakasia, jos vialliset osat eivät tule kellon mukana korjattavaksi. Koskee yhtä vahinkotapahtumaa. Ei koske törkeää huolimattomuutta tai tahallista vahinkoa. Laajennettu takuu ei kata normaalia kulumista/naarmuja materiaaleissa, kuten nahka, tekstiili, lasi, teräs, kumi jne. Takuu ei kata vesivaurioita kelloissa, joiden vedenpitävyys on alle 5 ATM, koska näitä kelloja ei valitettavasti ole valmistettu kestämään vettä ollenkaan.

    Kuinka voin ostaa Vahinkoturvan?

    Teillä on mahdollisuus valita Vahinkoturva ja sen kesto jokaiselle kellolle ostoskorissanne ennen tilauksenne vahvistamista.

    Mitä laatukellot protection maksaa?

    Laajennetun takuusuojan hinta määräytyy kellon hinnan mukaan. Löydät kaikki voimassa olevat hinnat Laatukellot Protection -suojalle tuotesivuilta.

    Palvelujemme sopimaton, järjestelmällinen tai tarkoituksellinen käyttö koskien, mutta ei rajoittuen, avointa kauppaa, vaihtoa, palautusta, vahinkosuojaa, peruutusta, tilausta, suojaa, takuuta, reklamaatiota, tiedustelua, kauppaa tai arviointia, voidaan hylätä, estää, ilmoittaa poliisille tai jättää huomiotta, mikäli se tapahtuu epärehellisessä tarkoituksessa.