• Kellot
 • Hugo Boss
 • Hugo Boss

  Hugo Boss -kellot ovat täydellisiä ajattoman eleganssin lähettiläitä - juuri tästä eleganssista maailmankuulu, saksalainen muotitalo on aina tunnettukin. Hugo Boss perusti omaa nimeään kantavan yrityksen jo vuonna 1923, ja tuolloisen kriisistä kärsivän Saksan taloudellisista vaikeuksista huolimatta yritys kasvoi tasaisesti vuosi vuodelta. Yrityksellä on siis takanaan vankka historia miesten muodin ja varsinkin kellojen osalta.
  0 mallia
  Lajittele:
  Suosituimmat
 • Suosituimmat
 • Uutuudet
 • Arvosana
 • Eniten näytetyt
 • Suurin alennus
 • Hinta Alin - Ylin
 • Hinta Ylin - Alin
 • Nimi A-Ö

 • Hugo Bossin kelloilla on aina ollut korkealaatuisten, mutta samalla eleganssia ja ylellisyyttä huokuvien kellojen maine. Hugo Bossin kellot on jalostettu pienintä yksityiskohtaa myöten ja jokaiseen yksittäiseen komponenttiin panostettu työ on tehnyt Hugo Bossista yhden tämän päivän ehdottomasti suurimmista tuotemerkeistä maailmassa.

  Klassisen ylellinen Hugo Boss

  Hugo Boss on luonut laadukkaita kelloja aina siitä lähtien, kun yritys aloitti toimintansa. Yritys ei ole maailman johtavia vain mekaniikan ja tekniikan osalta, vaan myös tarkan silmän ansiosta, jolla klassisten, tyylikkäiden kellojen design laaditaan. Korkean teknologian ratkaisuineen Hugo Bossin kellot ovat todellinen alkuvoima maailman kellomarkkinoilla, mistä johtuen Hugo Boss -kello onkin oikea valinta viikon jokaisena päivänä. Valikoiman kaikki mallit heijastavat juuri sitä eleganssia ja täydellisyyden tavoittelua, josta merkki on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi. Erinomainen tekniikka, virheetön muotoilu ja harkitut yksityiskohdat ovat elementtejä, jotka kuuluvat jokaiseen Hugo Boss -kelloon.

  Hugo Bossilla on pitkät perinteet ja maine vaalittavinaan, ja sen yritys hoitaa upeasti. Miehet ja naiset, jotka tänä päivänä etsivät kestäviä, luotettavia ja ulkonäöltään ajattomia kelloja, löytävät aina haluamansa Hugo Bossin valikoimasta.

  Hugo Boss -kellojen hinnat ja alennukset

  Korkea laatu maksaa aina hieman ylimääräistä. Tämä koskee kaikkia aloja ja tuotteita. Se, että rahoilleen saa vastinetta, ei kuitenkaan päde mihinkään paremmin kuin Hugo Bossin kelloihin. Bossilta löytyy itse modernin kellon perusta, eivätkä sen muunnelmat ole koskaan olleet parempia kuin nyt. Tämän sanottuamme mainittakoon, että sinun on asiakkaana edelleen mahdollista ostaa Hugo Boss -kelloja alennettuun hintaan alennusmyynnistä, jonka tarjoamme näille fantastisille kelloille!

  Hugo Bossin miesten kellot

  Hugo Bossin kellot on alusta alkaen luotu maskuliinisuus mielessä pitäen. Suuri osa huokuvasta miehekkyydestä piilee oikeantyyppisen kellon yhdistämisessä oikeaan tyyliin. Hugo Boss tietää tämän, joten miehenä Hugo Bossin kello on varma valinta sinulle.

  Hugo Bossin naisten kellot

  Hugo Boss valmistaa ja suunnittelee myös naisten kelloja, vaikkakaan ei samassa määrin kuin miesten kelloja. Korkeaa laatua ja tyylipuhtautta etsivä nainen toimii aina fiksusti tutustuessaan Hugo Bossin kellomallistoon.