Daniel Wellington

Brittiläisestä perinnöstään huolimatta Daniel Wellington -kellot edustavat monessa suhteessa ruotsalaisen muotoilun perusideaa ja ajattelutapaa. Daniel Wellington valmistaa äärimmäisen riisuttuja ja tyylipuhtaita kelloja, jotka ovat samalla todella moderneja sekä haluttuja. Kellojen laadussa ei todellakaan ole valittamisen varaa ja muotoilu edustaa klassista ruotsalaista minimalismia viehättävällä brittiläisellä vivahteella.

Daniel Wellingtonille olennaista ei ole se, että kello täytetään ääriään myöten ominaisuuksilla ja teknisillä yksityiskohdilla. Kyse on ennemminkin yksinkertaisesta kellotaulusta, joka saa loistaa koko komeudessaan. Daniel Wellingtonin kelloissa on ajaton ilme, ja ne toimivat kauniina taustana usein erittäin värikkäille ja ilmaisuvoimaisille rannekkeille.

Tyylikäs ja luova Daniel Wellington

Daniel Wellington on nimittäin katsonut tärkeäksi, että asiakkaalla itsellään on mahdollisuus vaikuttaa kellonsa ulkomuotoon, ja rannekkeesta onkin tullut Daniel Wellington -kellojen luova osa. Itse kelloa on kahtena muunnelmana, kauniin punakultaisena ja tyylipuhtaan hopeisena, mutta mahdollisuudet erilaisiin kelloihin ovat valtavat. Koska rannekkeet ovat vaihdettavia ja kohtalaisen halpoja, voit asiakkaana mukauttaa kellosi mihin tilaisuuteen tahansa. On kyse siitä, että toimii aivan kuin Daniel Wellington – ajattelee epäsovinnaisesti ja luo tyylikkäästä ja tunnetusta tuotteesta jotain aivan omaa ja ainutlaatuista. Daniel Wellingtonin omistajana et tule ainoastaan saamaan mahdollisuutta muokata omaa kelloasi tilanteen mukaan, vaan kellosta tulee myös selvä tapa näyttää, kuka olet, ja antaa kellon kertoa sinusta. Ranneketta on saatavana eri materiaaleissa ja ulkomuodoissa, joko nahkaisena tai nk. NATO-rannekkeena, joten vaihtelumahdollisuudet tulevat aina olemaan yksi Daniel Wellingtonin parhaista puolista kellomarkkinoilla.

Daniel Wellington -kellojen hinnat ja alennukset

Filip Tysander, Daniel Wellingtonin perustaja, tapasi aivan erityisen miehen matkoillaan ympäri maailmaa. Mies oli nimeltään Daniel Wellington, ja Filipiä inspiroi hänen kykynsä olla tyypillinen herrasmies, mutta samalla rento ja miellyttävä seuramies. Tämä ei näkynyt vähiten hänen tavassaan kantaa kelloaan. Herra Wellingtonilla oli nimittäin Rolex, jota hän kantoi kuluneessa ja rispaantuneessa NATO-rannekkeessa. Tämä yhdistelmä eleganttia ja rentoa inspiroi Filipiä luomaan omia kellojaan. Niinpä Daniel Wellington, yritys, joka sai nimensä tämän kiehtovan englantilaisen mukaan, on tänä päivänä olemassa.

Daniel Wellingtonin kellot eivät tule koskaan olemaan erityisen kalliita. Kaikkien hinta on noin reilun sadan euron tienoilla, ja itse asiassa kellon runkohan ei ole se mielenkiintoinen osa, vaan ranneke, joka siihen yhdistetään. Laatukellot.fi -sivustolta tulet löytämään useita eri rannekevaihtoehtoja, jotka luovat sekä miesten että naisten kelloja erittäin tyylikkäällä tavalla. Täältä löytyy jokaiselle aivan varmasti jotakin. Kun kyse on Daniel Wellington -kelloista, vain oma mielikuvituksesi asettaa rajoja.

Me täällä Laatukellot.fi -sivustolla emme mielestämme tee työtämme kunnolla, ellemme yritä jatkossakin tehdä uuden kellon ostamisesta niin edullista kuin mahdollista. Pidäthän siis varmasti silmäsi auki nähdäksesi Daniel Wellington -alennukset, joita meillä on ajoittain sivustollamme.